Images

Paket med Roomba® j7 robotdammsugare och Braava jet® m6 robotgolvmopp

Paket med Roomba® j7 robotdammsugare och Braava jet® m6 robotgolvmopp

EMEA_j7_m6g

I lager

Promotions

kr 17.098,00
Qty :

Gör dig redo för robotdammsugaren du kan lita på för att få jobbet gjort. Robotdammsugaren Roomba® j7 är utrustad med en effektökande sugfunktion med 10x mer sugkraft* och levereras med unik intelligens för att undvika sladdar och avföring från husdjur. Den förstår till och med vilka tider du är hemma och när det kan behövas extra städning. För att göra rent på en extra hög nivå säger Imprint® Link-tekniken åt robotgolvmoppen Braava jet® m6 att moppa efter att robotdammsugaren Roomba® j7 har avslutat dammsugningen.

* Jämfört med Roomba® 600-seriens rengöringssystem.

Additional Information

iRobot® Roomba® j7

Den här roboten har bara ett uppdrag: att se till att jobbet blir gjort på rätt sätt

Förverkliga din dröm om ett rent hem i vardagens ständigt föränderliga kaos. Robotdammsugaren Roomba® j7 använder PrecisionVision-navigering för att ta sig runt i hemmet och städa upp middagsrester under bordet, popcorn som inte hittade fram till munnen, hundhår och vardagens smuts och damm – på ett tillförlitligt och noggrant sätt.

Håller dig uppdaterad så att du alltid har full kontroll över din städning

Ditt hem ser aldrig likadant ut från en gång till en annan, vilket robotdammsugaren Roomba® j7 är utformad för att hantera. Med PrecisionVision-navigering identifierar och undviker den hinder som ”presenter” från husdjur och laddningskablar i realtid. Den skickar dessutom en bild av vad den stöter på till dig så att du alltid vet vad som händer under städningen i ditt hem.

Kombinerar effekt, precision och prestanda

Robotdammsugaren Roomba® j7 kraftfulla rengöringssystem i tre steg gör att jobbet blir gjort på rätt sätt med effektökande sugfunktion med 10x mer sugkraft*, kantsopningsborste som kommer åt väggar och hörn och patenterade Dual Multi-Surface gummiborstar som justeras för att anpassas till olika golvtyper och som inte trasslar in sig i djurhår.

Den städar upp så att du kan fortsätta med din dag

Robotdammsugaren Roomba® j7 använder unik intelligens som utvecklats exklusivt av iRobot och lär sig ditt hem för att noggrant ta itu med mindre jobb, som smulor under köksbordet, med ett enda kommando till din röstassistent*. Powered by iRobot Genius.

*Kan användas med Google Home- eller Alexa-aktiverade enheter. Alexa och alla relaterade logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com eller dess dotterbolag. Google är ett varumärke som tillhör Google LLC.

Städning som förutser dina behov

Städuppgifter kommer inte att komma i vägen för ditt liv eftersom robotdammsugaren Roomba® j7 lär sig dina vanor för att erbjuda anpassade scheman, och föreslår dessutom en extra städning när pollennivåerna i ditt område är höga eller under perioder när husdjur fäller.

Kom hem till nystädat

Med iRobot Genius kan du ställa in roboten så att den börjar städa när du går hemifrån och slutar när du kommer tillbaka hem. Du kommer att se att det är städat – men slippa se städningen. Njut av ett städat hem och dagen.

Jobbar där den behövs, och undviker platser där den inte behövs

Robotdammsugaren Roomba® j7 slutför jobbet och hittar dammråttorna utan problem. Reaktiv sensorteknik anger var robotdammsugaren Roomba® j7 kan passera och var den inte kan det, så att den inte fastnar lika lätt i möbler och får bättre fokus på var den ska. Dirt Detect™-teknik är endast tillgänglig från iRobot och fokuserar på extra smutsiga områden, till exempel områden där många rör sig i ditt hem.

Ultimat robotgolvmopp med precisionsjetsprej

Precisionsjetsprej lossar smuts och kladd utan att skada möbler, mattor eller väggar. Använd med Braava jet™-rengöringsmedel för hårda golv och få en fräsch doft som varar länge.

 

 

System med rengöringstrasa:  Golvtvätt och torrsopning

Fäst en Braava jet®-rengöringstrasa så väljer roboten automatiskt städmetod.

Golvtvätt
Golvtvättrasorna består av mikrofibrer som effektivt löser upp smuts*, kladd och fett i köket.

Golvtvätt med tvättbar trasa
De tvättbara golvtvättrasorna består av mikrofibrer som effektivt löser upp smuts*, kladd och fett i köket

Torrsopning
Rengöringstrasorna för torrsopning tar bort damm, smuts och pälshår med hjälp av statisk elektricitet

Torrsopning med tvättbar trasa
De tvättbara torrmoppningstrasorna består av mikrofibrer som plockar upp smuts, damm och pälshår

* Testad i läget SPOT-städa.

Perfekt för flera rum och stora ytor

Rengör i ett effektivt mönster och navigerar runt möbler, mattor och andra hinder. Imprint smart kartläggning gör att roboten kan lära sig, kartlägga och anpassa ditt hem och bestämma det bästa sättet att städa varje rum.

Frågar dig vad den ska göra, kommer ihåg dina instruktioner

Ta din städning till nästa nivå med en robot som blir bättre och bättre ju mer den används. Robotdammsugaren Roomba® j7 drivs av iRobot Genius så att du kan ställa in roboten så att den städar när du inte är hemma. När den städar skickar den bilder på hinder, till exempel sladdar, som den stöter på direkt till din app. Den gör dig uppmärksam på alla typer av kringspridda föremål och hinder i hemmet, som avföring från husdjur, och du kan även ge feedback om hur robotdammsugaren Roomba® j7 ska hantera dessa hinder i framtiden. Och du kan vara säker på att vi enbart använder de högsta säkerhetsstandarderna för kryptering i varje steg och ger dig kontroll över din städning och dina data.

Kvalitet som består. Intelligens som växer.

Roboten blir smartare allteftersom eftersom programvaran ständigt uppgraderas med de senaste tekniska och banbrytande funktionerna i iRobot Genius.

Stjärnor på städning

Bocka av både dammsugning och moppning – samtidigt. Med Imprint® Link-teknik kan robotdammsugaren Roomba® j7 * och robotgolvmoppen Braava jet® m6 samarbeta för att dammsuga och sedan moppa efter varandra, så att golven blir ordentligt rengjorda utan att du behöver anstränga dig.

Kompatibel med Google Assistent- och Alexa-aktiverade enheter. Alexa och alla relaterade logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com eller dess dotterbolag. Google är ett varumärke som tillhör Google LLC

Håll ditt hem rent och dina data säkra

I över 30 år har iRobot-kunder välkomnat våra robotar till sina hem för att erbjuda en säker och effektiv städtjänst. Vår respekt för ditt personliga utrymme sträcker sig från det fysiska till det virtuella genom att vi endast tillämpar högsta möjliga datasäkerhetsstandarder. iRobot använder alltid datakryptering av högsta standard och vi lovar att skydda dina uppgifter. Vi använder dina data för att skapa en bättre upplevelse och för att hjälpa robotarna att prestera så bra som möjligt.

**Vårt engagemang för din datasäkerhet har lett till att iRobot har fått en tillförlitlig TUV-certifiering.**