Images

Paket med Roomba® j7+ robotdammsugare och Braava jet® m6 robotgolvmopp

Paket med Roomba® j7+ robotdammsugare och Braava jet® m6 robotgolvmopp

EMEA_j7plus_m6g

I lager

Promotions

kr 19.998,00
Qty :

Gör dig redo för robotdammsugaren du kan lita på för att få jobbet gjort. Robotdammsugaren Roomba® j7+ är utrustad med en effektökande sugfunktion med 10x mer sugkraft* och levereras med unik intelligens för att undvika sladdar och avföring från husdjur. Den förstår till och med vilka tider du är hemma och när det kan behövas extra städning. För att göra rent på en extra hög nivå säger Imprint® Link-tekniken åt robotgolvmoppen Braava jet® m6 att moppa efter att robotdammsugaren Roomba® j7+ har avslutat dammsugningen.
* Jämfört med Roomba® 600-seriens rengöringssystem.

Additional Information

Den här roboten har bara ett uppdrag: att se till att jobbet blir gjort på rätt sättiRobot® Roomba® j7+

 

Förverkliga din dröm om ett rent hem i vardagens ständigt föränderliga kaos. Robotdammsugaren Roomba® j7+ använder PrecisionVision-navigering för att ta sig runt i hemmet och städa upp middagsrester under bordet, popcorn som inte hittade fram till munnen, hundhår och vardagens smuts och damm – på ett tillförlitligt och noggrant sätt.

Håller dig uppdaterad så att du alltid har full kontroll över din städning

Ditt hem ser aldrig likadant ut från en gång till en annan, vilket robotdammsugaren Roomba® j7+ är utformad för att hantera. Med PrecisionVision-navigering identifierar och undviker den hinder som ”presenter” från husdjur och laddningskablar i realtid. Den skickar dessutom en bild av vad den stöter på till dig så att du alltid vet vad som händer under städningen i ditt hem.

Kombinerar effekt, precision och prestanda

Robotdammsugaren Roomba® j7+ kraftfulla rengöringssystem i tre steg gör att jobbet blir gjort på rätt sätt med effektökande sugfunktion med 10x mer sugkraft*, sidoborste som kommer åt väggar och hörn och patenterade Dual Multi-Surface gummiborstar som justeras för att anpassas till olika golvtyper och som inte trasslar in sig i djurhår.

Du behöver inte tänka på dammsugningen på flera månader

Smuts och damm håller sig borta eftersom Roomba®-robotdammsugaren tömmer sig i Clean Base® extern dammbehållare med AllergenLock™-påsar som fångar 99 % av allt pollen och alla mögelsporer. På så sätt undviks spill och dammoln när du tömmer den. Släng den använda påsen i soporna och sätt i en ny – rent och enkelt.

Städar upp efter dig – och sig själv

Du behöver inte röra vid damm och smuts på flera månader eftersom robotdammsugaren Roomba® j7+ töms automatiskt i Clean Base® externa dammbehållare. Systemets AllergenLock™-påsar rymmer 60 dagars smuts och skräp.

Den städar upp så att du kan fortsätta med din dag

Robotdammsugaren Roomba® j7+ använder unik intelligens som utvecklats exklusivt av iRobot och lär sig ditt hem för att noggrant ta itu med mindre jobb, som smulor under köksbordet, med ett enda kommando till din röstassistent*. Powered by iRobot Genius.

* Kan användas med Google Home- eller Alexa-aktiverade enheter. Alexa och alla relaterade logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com eller dess dotterbolag. Google är ett varumärke som tillhör Google LLC.

Städning som förutser dina behov

Städuppgifter kommer inte att komma i vägen för ditt liv eftersom robotdammsugaren Roomba® j7+ lär sig dina vanor för att erbjuda anpassade scheman, och föreslår dessutom en extra städning när pollennivåerna i ditt område är höga eller under perioder när husdjur fäller.

Frågar dig vad den ska göra, kommer ihåg dina instruktioner

Ta din städning till nästa nivå med en robot som blir bättre och bättre ju mer den används. Robotdammsugaren Roomba® j7+ powered by iRobot Genius så att du kan ställa in roboten så att den städar när du inte är hemma. När den städar skickar den bilder på hinder, till exempel sladdar, som den stöter på direkt till din app. Det gör dig uppmärksam på alla typer av kringspridda föremål och hinder i hemmet, som avföring från husdjur, och du kan även ge feedback om hur robotdammsugaren Roomba® j7+ ska hantera dessa hinder i framtiden. Och du kan vara säker på att vi enbart använder de högsta säkerhetsstandarderna för kryptering i varje steg och ger dig kontroll över din städning och dina data.

Ultimat robotgolvmopp med precisionsjetsprej

Precisionsjetsprej lossar smuts och kladd utan att skada möbler, mattor eller väggar. Använd med Braava jet™-rengöringsmedel för hårda golv och få en fräsch doft som varar länge.

 

 

System med rengöringstrasa:  Golvtvätt och torrsopning

Fäst en Braava jet®-rengöringstrasa så väljer roboten automatiskt städmetod.

Golvtvätt
Golvtvättrasorna består av mikrofibrer som effektivt löser upp smuts*, kladd och fett i köket.

Golvtvätt med tvättbar trasa
De tvättbara golvtvättrasorna består av mikrofibrer som effektivt löser upp smuts*, kladd och fett i köket

Torrsopning
Rengöringstrasorna för torrsopning tar bort damm, smuts och pälshår med hjälp av statisk elektricitet

Torrsopning med tvättbar trasa
De tvättbara torrmoppningstrasorna består av mikrofibrer som plockar upp smuts, damm och pälshår

* Testad i läget SPOT-städa.

Använder Braava jet®-rengöringstrasor

Golvtvättrasor med mikrofibrer löser effektivt upp fett från köket, smuts* och kladd. Rengöringstrasa för torrsopning tar bort damm, smuts och pälshår med hjälp av statisk elektricitet. Tvättbara golvtvättrasor och rengöringstrasor för torrsopning finns också.
 

*Tested in spot clean mode

 

Hittar dit där smutsen gömmer sig

Maximerad kantdesign kommer åt i hörn och längs kanter. Städar under möbler och andra ställen som är svåra att komma åt.

Perfekt för flera rum och stora ytor

Rengör i ett effektivt mönster och navigerar runt möbler, mattor och andra hinder. Imprint smart kartläggning gör att roboten kan lära sig, kartlägga och anpassa ditt hem och bestämma det bästa sättet att städa varje rum.

Fullständig kontroll över städningen

Håll de smutsigaste områdena i hemmet fräscha samtidigt som de knepiga områdena får vara ifred. Robotgolvmoppen Braava jet® m6 kan särskilja köket från sofforna tack vare Smart Mapping, så att du kan skapa städzoner för direkt städning av områden där många rör sig. När du skapar förbjudna zoner kommer robotgolvmoppen Braava jet® m6 dessutom att navigera i raka linjer, runt föremål och under möbler.

Kvalitet som består. Intelligens som växer.

Roboten blir hela tiden smartare eftersom programvaran ständigt uppgraderas med de senaste tekniska och banbrytande funktionerna i iRobot Genius.

Stjärnor på städning

Bocka av både dammsugning och moppning – samtidigt. Med Imprint® Link-teknik kan robotdammsugaren Roomba® j7+ och robotgolvmoppen Braava jet® m6 samarbeta för att dammsuga och sedan moppa efter varandra, så att golven blir ordentligt rengjorda utan att du behöver anstränga dig.

Kompatibel med Google Assistent- och Alexa-aktiverade enheter. Alexa och alla relaterade logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com eller dess dotterbolag. Google är ett varumärke som tillhör Google LLC