Images

iRobot® Roomba® s9+ robotdammsugare & Braava jet® m6 robotgolvmopp Bundle

iRobot® Roomba® s9+ robotdammsugare & Braava jet® m6 robotgolvmopp Bundle

EU_S9plus_m6

I lager

kr 24.998,00
Qty :

• Städar upp efter dig – och sig själv
Tömmer automatiskt behållaren i en engångsdammpåse som rymmer 30 behållare med damm, smuts och hår så att du slipper tänka på dammsugning på flera veckor
• PerfectEdge®-teknik 
Maximized-Edge-design och en specialvinklad hörnborste som når ända in i hörnen där smutsen gömmer sig.
• Vår mest grundliga rengöring hittills*
Maximerar automatiskt sugkraften på mattor och suger upp skräp djupt ned i fibrerna med extra kraft. Rengöringssystem i tre steg suger upp smuts och pälshår var det än gömmer sig
*Jämfört med Roomba® 980-, e5- och i7-robotar.
• Kartlägger ditt hem och anpassar städningen
Med avancerad vSLAM®-navigeringsteknik samlar roboten in mer än 230 400 datapunkter i sekunden som den fyrkärniga processorn på 1,3 GHz skapar en exakt karta över ditt hem med. Med Imprint smart kartläggning väljer du själv var och när den ska städa
• Anti-allergensystem
Ibland kan dammsugare släppa tillbaka smuts ut i luften i ditt hem. s9+ har ett helt filtreringssystem som fångar upp 99 % av alla pollen- och mögelallergener.

• Smutsen har ingen chans
Golvtvättrasor med mikrofibrer löser effektivt upp fett från köket, smuts* och kladd. Rengöringstrasa för torrsopning tar bort damm, smuts och pälshår med hjälp av statisk elektricitet
*Testad i SPOT-läget
• Precisionsjetsprej 
Precisionsjetsprej lossar smuts och kladd utan att skada möbler, mattor eller väggar
• Täcker större yta
Perfekt för flera rum och stora ytor. Rengör i ett effektivt mönster och navigerar runt möbler, mattor och andra hinder
• Maximerad kantdesign
Den fyrkantiga formen kommer åt i hörn och längs kanter
• Styr från din smartphone
Med iRobot HOME-appen kan du schemalägga, anpassa och välja vilka rum du vill ha städade

Additional Information

Städar upp efter sig

Sköter all städning från början till slut – tömmer själv dammbehållaren i en påse för engångsbruk som rymmer 30 behållare med smuts, damm och hår, så du behöver inte tänka på dammsugning på flera veckor. Den slutna påsen fångar damm så det inte kommer ut i luften.

Slarvar inte i hörnen

PerfectEdge®-tekniken hittar smutsen var den än gömmer sig med hjälp av Maximized-Edge-design och en specialvinklad hörnborste som når längst in i hörnen. Avancerade sensorer skannar området framför roboten så den kan komma nära väggarna och in i hörn.

Högeffektiv och noggrann rengöring

Rengöringssystemet i tre steg har en 30 % bredare* borste med slitbanor i gummi som aldrig tappar kontakten med mattor och hårda golvytor, och 40 gånger starkare sugkraft** för vår mest grundliga rengöring hittills*.

*Jämfört med Roomba® 600-serien.

**Jämfört med Roomba® 600-seriens AeroVac™-system

Tvingar smuts ur mattor

Effektbooster som automatiskt maximerar sugkraften på mattor och suger upp smuts och skräp djupt ned i fibrerna med extra styrka.

Bra lokalsinne

Smart nog att alltid veta var den befinner sig, var den har varit och vad som är kvar att städa. Med avancerad vSLAM®-navigeringsteknik samlar roboten in mer än 230 400 datapunkter i sekunden som den fyrkärniga processorn på 1,3 GHz skapar en exakt karta över ditt hem med.

Hittar dit där smutsen gömmer sig

Maximerad kantdesign kommer åt i hörn och längs kanter. Städar under möbler och andra ställen som är svåra att komma åt.

Perfekt för flera rum och stora ytor

Rengör i ett effektivt mönster och navigerar runt möbler, mattor och andra hinder. Imprint smart kartläggning gör att roboten kan lära sig, kartlägga och anpassa ditt hem och bestämma det bästa sättet att städa varje rum.

Lär sig ditt hem, städar där och när du vill

Roboten lär sig navigera i ditt hem med hjälp av Imprint™ smart kartläggning och du styr enkelt var och när rummen ska städas med hjälp av iRobot HOME-appen, Google Assistent eller Alexa.

Amazon, Echo, Alexa, och alla relaterade logotyper, är varumärken som tillhör Amazon.com eller dess dotterbolag. Google Home är ett varumärke som tillhör Google LLC

Laddar batteriet och avslutar sedan sitt jobb

Återvänder automatiskt till sin Home Base™-laddningsstation för att ladda när batteriet börjar bli svagt och fortsätter sedan städa tills jobbet är klart.

Går som en dans

1. Sätt fast en golvtvättrasa eller rengöringstrasa för torrsopning.
2. Fyll på vatten. Använd Braava jet™-rengöringsmedel för hårda golv och få en fräsch doft som varar länge.
3. Tryck bara på CLEAN.